20 dic. 2011

Acomiadem un any...

S’acaba un any… Comença un altre… No té res important, el temps és relatiu i el pas del temps depèn de cada persona, de la seva vida, de la seva maduresa i el creixement personal que estem disposats a fer dia a dia.

Però efectivament ha passat un any de moltes coses a la vida de tots i a la memòria històrica de la societat.

Ha sigut un any dur. No més que qualsevol altre que hàgim viscut, però de manera immediata, sembla que sigui el més dur de tots.

M’acomiado d’aquest any de forma personal, amb un somriure enorme a la cara. Somric per tots els moments que he viscut aquest 2011, pels bons i pels dolents. Tots m’han ensenyat a ser més feliç. Somric per ser tan imperfectament jo, perquè darrera d’aquesta imperfecció hi ha essència. Somric per totes les oportunitats que aquest any m’ha ofert i somric per haver-vos conegut, per estar al meu costat i per deixar-me que us estimi. Somric perquè m’envolteu, em doneu energia i m’ajudeu amb els vostres somriures i el vostre amor a voler somriure sempre. Em sento especial només de tenir-vos a prop, de sentir-vos al meu costat. Somric perquè sense somriure un món no tindria cabuda. Somric perquè més que mai, aquest any m’ha ensenyat a fer-ho...

I l’any que ve... Més!!!!!!!!! Gràcies família, amics i amigues...

No hay comentarios:

Publicar un comentario